Mot omöjligheten och vidare med Unitedprofile


Grundades 2010

Kreativ miljö

Snabbväxande

Få en personlig kontakt
Vi är Unitedprofile

Unitedprofile grundades 2010 och har sedan dess förändrat och digitaliserat hela branschen i Norden. Med siktet att växa lokalt, globalt och i bredd, är vi ett snabbfotat IT-bolag i hjärtat av Dalarna. Vi hanterar dagligen enorma mängder data och ordrar genom vår egenutvecklade plattform. I organisationen finns backend- och frontend-utvecklare tillsammans med IT-arkitekter, webbdesigners samt ekonomi, sälj och support.Team UnitedprofileMange - Sälj

Grundare / Konceptförsäljning
mange@unitedprofile.se
0241-488991

Mange är företagets ansikte utåt. Det är oftast han du träffar på mässor, eller iallafall ser på mässorna då han är ett huvud högre än de flesta andra.

Lasse - Sälj

Konceptförsäljning
lasse@unitedprofile.se
0241-488994

Lasse har decennier av erfarenhet som säljare och hjälper återförsäljare att bli en del av Unitedprofile.

Douglas - Sälj

Säljsupport
douglas@unitedprofile.se
0241-488993

Är du redan kund och vill maximera plattformen ännu mer? Då är Douglas personen du letar efter! Han hjälper dig med allt mellan Kundshopar till skräddasydda lösningar.

Alex

Grundare / VD
support@unitedprofile.se


Grundkodens fader och förvaltare personifierad. Alex var den första som började utveckla plattformen och vet utantill vad som sker i varje funktion och fil.

Magnus

Grundare
support@unitedprofile.se


Magnus har lång erfarenhet av framgångsrikt företagande. Han ser till så att vår verksamhet följer uppsatta mål och att utvecklingen går framåt.

Patricia

Support / Ekonomi
support@unitedprofile.se


Patricia ser till att ekonomi och bokföring är under full kontroll. Med ett förflutet som egen företagare inom e-handel hjälper hon även våra kunder att svara på alla typer av frågor.

Therese

Support
support@unitedprofile.se


Med djup insikt i plattformen hjälper Therese nya kunder igång, besvarar supportärenden och håller i många av trådarna som krävs.

Jesper

Utvecklare
support@unitedprofile.se


Som leverantör i Unitedprofile är det Jesper du är i kontakt med. Han ser till att allt rullar på som det ska och hjälper er när det behövs. Jesper innehar även det nordiska rekordet för flest elbasar i ett hushåll.

Stefan

Utvecklare
support@unitedprofile.se


Stefan är den flerspråkiga utvecklaren som tar sig an alla typer av utmaningar med plattformen, så länge det gäller kod och kaffe.

Rasmus

Utvecklare
support@unitedprofile.se


Självutbildade utvecklaren Rasmus kan med alla typer av språk ta fram integrationer, kundunika lösningar och stordåd som lyfter plattformen till nya nivåer.

Emil

Utvecklare
support@unitedprofile.se


Som backend-utvecklare tar sig Emil an alla typer av utmaningar, oavsett om det gäller att utveckla nya funktioner eller förfina någon av de vi redan har. Han är även UP:s självutnämnde fiskeexpert som gädda på moset.

Robin

IT-arkitekt
support@unitedprofile.se


Robin är den som navigerar runt bland hela vår IT-arkitektur. Om det så gäller brandväggar, DMZ:or, filservrar eller databaser så är han länken mellan utvecklarna och besökaren.

Viktor

Webbdesign
support@unitedprofile.se


Viktor är frontend-developer som hjälper våra kunder med designen av deras hemsidor, deras kunders shoppar och allt annat som rör utseende.

Kajsa

Webbdesign
support@unitedprofile.se


Kajsa är frontend-developern som tar sig an alla typer av designutmaningar med finess ut i fingerspetsarna. Hon har även hela väggen hemma fylld av landslagsmedaljer.

Emma

Webbdesign
support@unitedprofile.se


Helt ny design? Ett färgbyte? Större eller mindre designjusteringar? Emma är rätt person för alla sorters designjobb! Emma är även kontorets Ernst Kirschsteiger med ett stort intresse för inredning och styling!

Evelina

Projektkoordinator
support@unitedprofile.se


Evelina vet vad som ska göras, när det ska göras och vilka som skall göra det. En trevlig spindel i nätet helt enkelt som även innehar Nordeuropas snabbaste pingisservar.

Theres

Projektledare
support@unitedprofile.se


Helikopterperspektivets mästare på Unitedprofile som ser den stora bilden och styr alla projekt i rätt riktning. Theres är även bäst på allt vad matlagning heter och har alltid ett middagstips i bakfickan!
100+

leverantörer


350+

varumärken


700+

nöjda kunder


600.000+

produkter