Mot omöjligheten och vidare med Unitedprofile


Grundades 2010

Kreativ miljö

Snabbväxande

Få en personlig kontakt


Kontakta oss

Vi är Unitedprofile

Unitedprofile grundades 2010 och har sedan dess förändrat och digitaliserat hela branschen i Norden. Med siktet att växa lokalt, globalt och i bredd, är vi ett snabbfotat IT-bolag i hjärtat av Dalarna. Vi hanterar dagligen enorma mängder data och ordrar genom vår egenutvecklade plattform. I organisationen finns backend- och frontend-utvecklare tillsammans med IT-arkitekter, webbdesigners samt ekonomi, sälj och support.Team UnitedprofileSamuel Landin

Försäljningschef
samuel@unitedprofile.se
0241-488999

Samuel har en lång erfarenhet både som entreprenör och egenföretagare inom detaljhandeln. Han leder den strategiska försäljningen inom Unitedprofile.

Magnus Lindblad

Försäljning / Grundare
mange@unitedprofile.se
0241-488991

Mange är företagets ansikte utåt. Det är oftast han du träffar på mässor, eller iallafall ser på mässorna då han är ett huvud högre än de flesta andra.

Lars Wännström

Försäljning
lasse@unitedprofile.se
0241-488994

Lasse har decennier av erfarenhet som säljare och hjälper återförsäljare att bli en del av Unitedprofile.

Douglas Redlund

Säljsupport
douglas@unitedprofile.se
0241-488993

Är du redan kund och vill maximera plattformen ännu mer? Då är Douglas personen du letar efter! Han hjälper dig med allt mellan Kundshopar till skräddasydda lösningar.

Jesper Löfgren

Leverantörsansvarig
partner@unitedprofile.com


Som leverantör i Unitedprofile är det Jesper du är i kontakt med. Han ser till att allt rullar på som det ska och hjälper er när det behövs. Jesper innehar även det nordiska rekordet för flest elbasar i ett hushåll.

Theres Nordin

Supportansvarig
support@unitedprofile.se


Helikopterperspektivets mästare på Unitedprofile som ser den stora bilden och styr all support i rätt riktning. Theres är även bäst på allt vad matlagning heter och har alltid ett middagstips i bakfickan!

Therese R.

Support
support@unitedprofile.se


Med djup insikt i plattformen hjälper Therese nya kunder igång, besvarar supportärenden och håller i många av trådarna som krävs.

Patricia Molenkamp

Ekonomichef
faktura@unitedprofile.se


Patricia ser till att ekonomi och bokföring är under full kontroll. Med ett förflutet som egen företagare inom e-handel hjälper hon även våra kunder att svara på alla typer av frågor.

Stina Arvidsson

Ekonomiassistent
faktura@unitedprofile.se


Med ett långt förflutet inom retailbranschen stöttar Stina upp vår ekonomiavdelning med både fakturering och bokföring. Hon är även en riktig klippa på kajak i de vildaste forsarna.

Stefan Sundell

Teknisk chef
developer@unitedprofile.com


Stefan är den flerspråkiga utvecklaren som tar sig an alla typer av utmaningar med plattformen, så länge det gäller kod och kaffe.

Rasmus Hedback

Utvecklare
developer@unitedprofile.com


Självutbildade utvecklaren Rasmus kan med alla typer av språk ta fram integrationer, kundunika lösningar och stordåd som lyfter plattformen till nya nivåer.

Emil Malm

Utvecklare
developer@unitedprofile.com


Som backend-utvecklare tar sig Emil an alla typer av utmaningar, oavsett om det gäller att utveckla nya funktioner eller förfina någon av de vi redan har. Han är även UP:s självutnämnde fiskeexpert som gädda på moset.

Nicole Sandberg

Utvecklare
developer@unitedprofile.se


Som erfaren utvecklare tog Nicole steget från storstaden ut på landet och in i gänget på Unitedprofile! Med flera kodspråk i bagaget utvecklar Nicole både det synliga och osynliga i systemet. Hon är även en av alla stjärnkockar på UP.

Robin Björklund

IT-arkitekt
developer@unitedprofile.com


Robin är den som navigerar runt bland hela vår IT-arkitektur. Om det så gäller brandväggar, DMZ:or, filservrar eller databaser så är han länken mellan utvecklarna och besökaren.

David Eriksson

Drifttekniker
developer@unitedprofile.se


David är säkerheten själv oavsett om det gäller vår IT-miljö eller på golfbanan. Det här är killen som vet värdet av en riktigt bra Ping.

Kajsa Norrby

Webbansvarig
web@unitedprofile.com


Kajsa är frontend-developern som tar sig an alla typer av designutmaningar med finess ut i fingerspetsarna. Hon har även hela väggen hemma fylld av landslagsmedaljer.

Viktor Gröning

Webbutvecklare
web@unitedprofile.com


Viktor är frontend-developer som hjälper våra kunder med designen av deras hemsidor, deras kunders shoppar och allt annat som rör utseende.

Emma Hedlund

Webbutvecklare
web@unitedprofile.com


Helt ny design? Ett färgbyte? Större eller mindre designjusteringar? Emma är rätt person för alla sorters designjobb! Emma är även kontorets Ernst Kirschsteiger med ett stort intresse för inredning och styling!

Emil Naula

Kommunikationsansvarig
emil.naula@unitedprofile.se


Emil är grafisk formgivare och ansvarar för Unitedprofiles externa kommunikation. En kreativ själ som alltid utmanar sig själv, och oss andra, i sin vision att förenkla och visualisera det komplexa.

Evelina Giers

Projektkoordinator
support@unitedprofile.se


Evelina vet vad som ska göras, när det ska göras och vilka som skall göra det. En trevlig spindel i nätet helt enkelt som även innehar Nordeuropas snabbaste pingisservar.

Alexander Giers

VD / Grundare
alex@unitedprofile.se


Grundkodens fader och förvaltare personifierad. Alex var den första som började utveckla plattformen och vet utantill vad som sker i varje funktion och fil.

Magnus Giers

GrundareMagnus är en av grundarna och har lång erfarenhet av framgångsrikt företagande. Han är idag en del av styrelsen.
120+

leverantörer


420+

varumärken


700+

nöjda kunder


600.000+

produkter